Keuzeformulier voorbeeld door Formnerds [object object] - mockup keuzeformulier - Keuzeformulier> Keuzeformulier voorbeeld

Toepassing keuzeformulier

Stel dat je je klanten producten met elkaar wilt laten vergelijken. Of dat je mensen wilt helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Dan kan een keuzeformulier handig zijn. Op basis van een aantal keuzes komt en een product uitgerold die het beste past. Dus verkoop jij bijvoorbeeld fietsaccu’s, dan kan je het merk en type laten invullen en rolt de juiste accu eruit.

START FORMULIER SCAN.

[object object] - lines above - Keuzeformulier

Case

Voor bierwinkel De Bierverteller in Utrecht maakten wij een keuzeformulier. De klant kan de keuze maken om een proeverij voor een groep te boeken, deel te nemen aan een georganiseerde proeverij, of een vraag over de winkel. Bij iedere keuze wordt de klant doorgeleidt naar specifieke vragen. Bij het boeken van een proeverij kom je op vragen uit als: hoe groot is de groep, wanneer wil je het laten plaatsvinden. Bij een vraag over de winkel kan je in een groter veld uit waar de vraag kan worden gesteld. Bij het stellen van een vraag wordt de inzending naar een ander e-mailadres gestuurd dan het boeken van een proeverij. Meteen handig voor de administratie.

Wil je dat we vrijblijvend meedenken over jouw formulier-idee? Laten we eens sparren!

Neem contact op via 030 231 23 03 of mail naar contact@formnerds.com.

Functies

Mogelijke functies in jouw keuzeformulier

  • Op basis van de keuze van de klant wordt een e-mail naar een specifieke afdeling gestuurd
  • Specifieke producten of diensten worden getoond op basis door de klant gemaakte keuzes
  • Producten kunnen met prijzen worden getoond. Na het toevoegen van eventuele plusopties kan men betalen
  • Visuele weergave van jouw diensten / producten
  • Notificaties met de factuur van de aankoop voor het bedrijf en de klant