Administratie digitaliseren

Gezien bij de opvang van m’n zoontje

Administratie digitaliseren [object object] - formulieren digitaliseren administratie formnerds - Gezien bij de opvang van m’n zoontje
<< TERUG NAAR KENNISBANK

Mijn zoontje wordt doordeweeks ontvangen door de kinderopvang in de buurt. Hier viel mijn oog op de kast met multomappen met de titel Formulieren en Schoonmaaklijsten.
Dit raakte precies de kern van waar we met FormNerds aan willen werken: administratieve processen versimpelen en digitaliseren om papierverbruik te verminderen.

[object object] - formulieren digitaliseren - Gezien bij de opvang van m&#8217;n zoontjeFormulieren kunnen kwijtraken, of moeten overgetypt worden. Dat is gewoon niet handig. Om te fact-checken of het idee van het digitaliseren van formulieren alleen in mijn hoofd zat, hebben we een bericht geplaatst op Linked-In. Daar werd op gereageerd :). Jop geeft bijvoorbeeld nog wat redenen waarom digitale formulieren beter werken: de mogelijkheid om deze (door ouders) te wijzigen, en geen kreuken.

Gesterkt door deze toffe reacties zijn we extra gemotiveerd om deze start-up FormNerds van de grond te gaan tillen.

We hebben al mooie dingen mogen doen. Bijvoorbeeld een formulieren analyse voor de websites van Brand New Day. Daar is ondermeer een Formulieren Checklist uitgekomen met 40 punten om van jouw formulieren Fantastisch Functionerende Formulieren te maken. Download de checklist gratis.

Dus kinderdagverblijven, we gaan dit soort mappen van de schappen halen! Zullen we eens contacten?

Op een vloeiende administratie met gebruiksvriendelijke formulieren!

Groetjes van FormNerd René Voorberg