Studenten van de HKU

Studenten van de HKU

zoekend - IMG 20220303 092611082 HDR - Studenten van de HKU
<< TERUG NAAR KENNISBANK

Je weet wat je product is, hoe je dit realiseert en wat je hiervoor allemaal voor moet gaan doen. In welke markt je de klanten moet zoeken is echter nog een grote vraag. In welke doelgroep past jouw product het beste en hoe benader jij deze.

Dit is de vraag die Formnerds bij de studenten van de Hogeschool in Utrecht hebben neergelegd. Samen met deze studenten zijn wij aan het brainstormen. Welke sector heeft de hulp van Formnerds het meest nodig, om zo zijn/haar conversie tot een hoger niveau te tillen? De commerciële sector zoals: basisscholen, ziekenhuizen of juist de financiële sector zoals: accountants en beleggers?
Daar zijn deze studenten naar op zoek.

Harde werkers
De studenten hebben uitvoerig onderzoek gedaan en hebben een mooie uitslag kunnen presenteren!
Na meerdere tellingen en vraagstukken die voorgelegd zijn aan ondernemers is er nu toch een uitslag.
Er zijn in totaal 26 respondenten geweest die gereageerd hebben op 10 open vraagstellingen.

 

zoekend - volledig - Studenten van de HKU

 

Mening vanuit Formnerds
Rene en Robbert luisterden met grote ogen toe hoe de studenten hun verslag deden. Vrijwel gelijk waren ze enthousiast. Met nieuwe ideeën komen vinden ze altijd leuk en dus gelijk sprong Rene erin met tientallen ideeen hoe ze de uitkomst van de vraagstukken kunnen inzetten bij Formnerds. Robbert, die zelf ook nog een student is, wist ook gelijk uit welke invalshoek de studenten kwamen en wist ook gelijk wat de limitatie waren in het onderzoek.

Wat nu?
Nadat er een Go is gegeven gaan de studenten direct aan de slag om een virtual space te maken, een soort eigen omgeving waar ze de uitkomsten van de vraagstukken ook in realiteit kunnen brengen.
Formnerds wacht gretig af!!!

Op 27 Mei geeft Formnerds ook een borrel! Kom ook en laat je inspireren door echte nerds!
Meld je aan